Företagsmassage i Göteborg

Många av oss arbetar på arbetsplatser där vi ofta sitter eller står för länge utan att kunna röra på oss. Oftast är platsen vi arbetar på eller verktygen vi använder inte ergonomiskt anpassade. Detta resulterar i att många blir stela och känner smärta i de berörda musklerna och områdena. Med företagsmassage kan de anställda under arbetspasset få en individuellt anpassad massage som mjukar upp musklerna och ökar blodcirkulationen, vilket resulterar i pigga och välmående medarbetare. 

Vi erbjuder företagsmassage för företag i hela Göteborg. Vi tar oss till er med allt som behövs för behandlingarna och masserar er på plats. Dela med er av era önskemål så erbjuder vi en skräddarsydd tjänst för er.

Massagebehandlingar 

Eminent Hälsostudio erbjuder flera typer av massagebehandlingar. Det finns flera anledningar till varför man väljer att bli masserad och vad man vill ha uppnå med behandlingen. Därmed skiljer sig behandlingsmetoderna och slutresultaten åt. 

När det kommer till företagsmassage så brukar man ofta vilja fokusera på spända, stela och smärtande områden. Detta för att man under arbetspasset sitter eller står för länge eller har en dålig kroppshållning som skapar mer belastning. Då brukar man ofta fokusera på att mjuka upp muskler och triggerpunkter. 

De vanligaste behandlingarna anställda väljer på arbetsplatsen är klassisk massage (även kallad svensk massage), djupvävnadsmassage och bindvävsmassage. Andra massagebehandlingar som vi ger är idrottsmassage och ayurvedisk massage. Här kan du läsa mer ingående om de olika metoderna

Företagsmassage ges till anställd på arbetsplats

 

 

Fördelar med företagsmassage

Det finns flertalet fördelar med massage, särskilt då valet av behandlingsmetod och fokusområde utgör vad man vill uppnå med massagen. Dessutom är det bra för både anställda och företaget. De anställda mår bättre vilket självklart gynnar företaget. Att låta anställda använda en arbetsförmån under arbetstid kan öka den anställdes lojaliteten och trivsel. 

Massage är en metod som bland annat behandlar muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar. Det kan ges i förebyggande syfte eller för att behandla akuta besvär. Massagebehandlingen ökar blodcirkulationen vilket i sin tur ökar musklernas syreupptagningsförmåga. Detta gör musklerna mer elastiska och smidiga. 

För de som tränar eller anstränger sig fysiskt så finns det metoder för att hjälpa till med snabbare återhämtning. Detta för att bland annat förebygga smärta och svullnader. 

Företagsmassage med Eminent Hälsostudio

Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag när vi kommer till er arbetsplats för att massera. Vi använder oss av ActiWay, FriskvårdsChecken och Epassi. 

Vi skräddarsyr behandlingarna efter era behov och önskemål. Kontakta oss för priser, tider, önskemål och hur många ni är som ska bli behandlade. Därefter får ni ett paket anpassat för er. 

Vi på Eminent Hälsostudio på Avenyn i Göteborg är utbildade och har goda erfarenheter inom våra respektive områden. Vi erbjuder det mesta inom träning och hälsa för företag och privatpersoner – gym, personlig träning, gruppträning, massage, kurser, yoga och naprapati. 

 

Välkommen att höra av dig till oss på Eminent Hälsostudio vid frågor eller bokningar!