Vad är PT-small group?

Den bästa kombinationen! Personlig träning ihop med glädjen att träna i grupp. På PT small group pass tränar 8-12 personer tillsammans ledda av en personlig tränare. En mindre grupp innebär mer hjälp och uppmärksamhet per individ och möjlighet att anpassa efter olika behov.

Har du ett gäng vänner eller kollegor med samma mål så finns även möjlighet att skapa en egen grupp skräddarsydd just efter era önskemål. Kontakta oss på info@eminent-halsoststudio.se om du vill ha mer information.

Bodyweight Interval 45min

Ett träningspass där du utmanas fysiskt och psykiskt i olika intervaller med kroppen som redskap. Passets fokus kommer ligga på att bygga upp din kondition men kommer ha vissa element där din balans, styrka och kroppsmedvetenhet sätts på prov. Sandra kommer anpassa så att just du får ut max av vad du klarar!

Circle Training 45min

Circle training är ett intensivt pass som både tränar upp din styrka och din kondition. Du kommer även att få jobba mycket med din explosivitet, spänst och balans,  tre viktiga moment som ”vardagsmotionärer” ofta glömmer bort att träna.
Övningarna kommer vara varierande. Vissa är med vikter och vissa är bara med din kropp som vikt. Självklart anpassas vikter efter egen nivå! Varje pass kommer att börja med en gemensam rörlighets del och på slutet har vi en rolig final.

Core 30min

Dagligen utsätts våra kroppar av mycket yttre belastning och för att vi ska klara av den påfrestningen så måste vi upprätthålla en stark och stabil core. Detta träningspass bygger på att utveckla styrka inifrån och ut, likt ett hus ska vi bygga vår grund till en stark och välmående kropp. Detta är en styrkeklass där fokus kommer att ligga på magmuskulatur, lår, höft och ryggmuskulatur.

Foam Rolling & Rörlighet 45min

Med hjälp av bland annat foamroller och bollar jobbar vi med din bindväv med syfte att få bättre rörlighet, mer cirkulation och mindre stela muskler. Förutom den sköna känslan är syftet att minska skaderisken, lära känna kroppen och kunna prestera bättre på övriga träningspass.
Kombineras med fördel med passet efter.

Full Body Workout – Elastic Bands & Weights 45min

Full body workout är ett PT small group pass där vi jobbar med gummiband och viktplatta. Här utmanas hela kroppen som en hel kedja, med övningar som aktiverar hela kroppen. Här tränar du styrka, balans och bålaktivering.

Kettlebell 30 min

….

Tabata 30 min

Tabata Express är ett PT small group pass där vi under 30 min jobbar med intensiva intervaller på 20/10 sekunder. Fokus är att stärka din uthållighet och öka förbränning.

Varje månad har Sandra ett nytt tema på passet för att variera träningen och utmana din kropp.

WOD – Workout of the day 45min

Tuff och rolig träning! Kombinationen av styrketräning med skivstång och högintensiv funktionell träning gör dig snabbt till en starkare atlet! Passen ser olika ut varje gång så kavla upp ärmarna och gör dig redo för utmaningen och låt Jessica maxa dig!

Yin Yoga 75 min

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogaform där vi fokuserar på skelett, bindväv, ligament och inre organ. Yinyogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler på plats under rörelse. Yin är en motvikt till yangbaserade den mer fysiskt krävande yogaformen. Yin handlar om att ge sig hän och släppa taget för att hitta stillhet i kropp och sinne. Det mycket enkla ställningarna utförs liggande eller sittande och vi kommer på så sätt djupare i så kallad passiv stretch. Yinyoga passar alla, med hjälp av propps anpassar du positonerna efter dina förutsättningar.

Med ett maxantal på 15 personer per klass får jag som lärare utrymme att assistera varje utförare och ge grundliga tekniktips.

Yogalates

Yoga 45min, 60min & Yoga Vinyasa 60 min

Global Yoga är en personlig yogaform anpassad för 2000-talets människa. Vi varvar fysiska utmaningar med mentala intentioner. Tekniker från öst och väst i yogaklasser med precision och flöde. Global yoga för alla – yogaklassen passar alla både nybörjare och mer vana yogautövare.
Johannas bakgrund som massageterapeut gör också att hon kan hjälpa dig med problem i kroppen att hitta anpassade positioner som passar just dig.

Med ett maxantal på 15 personer per klass får jag som lärare utrymme att assistera varje utförare och ge grundliga tekniktips.