Vad är PT-small group?

Den bästa kombinationen! Personlig träning ihop med glädjen att träna i grupp. På PT small group pass tränar 8-12 personer tillsammans ledda av en personlig tränare. En mindre grupp innebär mer hjälp och uppmärksamhet per individ och möjlighet att anpassa efter olika behov.

Har du ett gäng vänner eller kollegor med samma mål så finns även möjlighet att skapa en egen grupp skräddarsydd just efter era önskemål. Kontakta oss på info@eminent-halsoststudio.se om du vill ha mer information.

Bodyweight Interval 45min

Bodyweight intervall är ett högintensivt PT-small group pass där du utmanas fysiskt och psykiskt i olika intervaller med kroppen som redskap. Passets fokus kommer ligga på att bygga upp din kondition men kommer ha vissa element där din balans, styrka och kroppsmedvetenhet sätts på prov.

Circle 45 min

Circle training är ett högintensivt PT-small group pass där du tränar upp din styrka och din kondition. Övningarna är varierande och passet är i gymmet så olika typer av redskap används. Varje pass kommer att börja med en gemensam rörlighets del och på slutet har vi en rolig final.

Core 30min

Core är ett PT-small group pass som bygger på att utveckla styrka inifrån och ut, likt ett hus ska vi bygga vår grund till en stark och välmående kropp. Dagligen utsätts våra kroppar av mycket yttre belastning och för att vi ska klara av den påfrestningen så måste vi upprätthålla en stark och stabil core. Detta är en styrkeklass där fokus kommer att ligga på magmuskulatur, lår, höft och ryggmuskulatur.

Foamrolling 30 min

Foamrolling är ett PT-small group pass där du bygger upp din rörlighet och ökar blodflödet i muskulatur genom att använda triggerpoint rullar och bollar.

FBW – Elastic Bands & Weights 45min

Full body workout är en styrkebaserad PT-small group pass där vi jobbar med gummiband, hantlar och kroppen som redskap . Här utmanas hela kroppen som en hel kedja, med övningar som aktiverar hela kroppen. du tränar styrka, balans och bålaktivering.

HIIT 30 min (NYHET)

HIIT är en högintensiv PT-small group klass där du jobbar i bestämda intervaller som minskar i tid för varje delmoment. Intervallerna är 1 min till 30 sekunder och utmanar dig till max. 

* På schemat udda veckor måndag och jämna veckor onsdag

Kettlebell 30 min

Kettlebell är en funktionell PT-small group pass där du jobbar med de runda kloten som redskap för att utmana din styrka, koordination och kondition. Här jobbar du med hela kroppen.

Strong & mobility 30min (NYHET)

Strong & Mobility är ett PT-small group pass där du bygger styrka och rörlighet i kombination. Vi jobbar i klassiska rörlighets rörelser och lägger till styrkemoment i dessa. Denna klass kommer kanske inte utmana din kondition men rörlighet och kroppskännedom kommer testas. Detta kommer hjälpa dig i alla annan träning.

Tabata 30 min

Tabata är ett  högintensivt PT-small group pass där vi under 30 min jobbar med intensiva intervaller på 20/10 sekunder. Fokus är att stärka din uthållighet och öka förbränning.

* På schemat jämna veckor måndag och udda veckor onsdag

Urban run 45 min (NYHET)

Urban run är ett PT-small group pass där vi tränar utomhus och njuter av Göteborgs härliga gator och olika områden som träningsplats. Passen involverar alltid löpning till viss del och kan därefter varieras med olika typer av styrkemoment på olika platser eller bara vara ett rent löppass. Detta är ett pass för dig som gillar att träna utomhus och en varierad träning som är rolig men samtidigt utmanar dig fysiskt.

WOD 45min

WOD eller “Workout of the day” är en funktionell och högintensiv PT-small group pass där du jobbar styrketräning med skivstång och högintensiv funktionell träning. En bra kombination som gör dig snabbt till en starkare atlet.

Yin Yoga 75 min

Yin yoga är en återhämtande och terapeutisk yogaform där vi fokuserar på skelett, bindväv, ligament och inre organ. Yin yogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler på plats under rörelse. Yin är en motvikt till yangbaserade den mer fysiskt krävande yogaformen. Yin handlar om att ge sig hän och släppa taget för att hitta stillhet i kropp och sinne. Det mycket enkla ställningarna utförs liggande eller sittande och vi kommer på så sätt djupare i så kallad passiv stretch. Yin yoga passar alla, med hjälp av propps anpassar du positonerna efter dina förutsättningar.

Yogalates 45 min

Yogalates är ett PT-small group pass där vi för in musikens beats och tempo i yogan och pilates. Här kommer du få den bästa kombinationen av yoga och pilates, flöde och styrkan som de två träningsformernas element. Vi avslutar alltid klassen med en härlig avslappning där förmiddagens stress kan släppas och samla energi för eftermiddagen.

Yoga 45 / 60 min

Global Yoga är en personlig yogaform anpassad för 2000-talets människa. Vi varvar fysiska utmaningar med mentala intentioner. Tekniker från öst och väst i yogaklasser med precision och flöde. Global yoga för alla – yogaklassen passar alla både nybörjare och mer vana yogautövare.