Vill du ha Eminent på ditt företag.. eller ditt företag på Eminent?

Det finns mycket gott att hämta i att träna tillsammans som företag med sina kollegor. Eminent Hälsostudio styr upp unika träningskoncept för ert företag utifrån era önskemål. Det kan se olika ut, från hårda cirkelträningspass i gymmet till en löprunda utomhus när vädret tillåter. Boka ett möte med Eminent och berätta mer om vilka ni är, vad ni behöver och vad ni vill ha ut av att träna tillsammans.

Låt ert företag växa genom träning!

Låt våra företagskunder berätta…

Decerno ”Vi har blivit ett gladare gäng sedan vi började träna tillsammans med Eminent. Det fortsätter långt inpå dagen efter vårt lunchpass och det blir snack om träning då och då under veckan. Det är roliga och varierande pass som hålls av riktigt duktiga PT:s med både humor och expertis. Alla kan vara med och det har stärkt vår gemenskap likväl som vårt välmående.”

JLL ”Vi på JLL tränar tillsammans med Eminent en gång i månaden. Sandra varierar och anpassar passen efter våra önskemål. Vi är supernöjda!”

UC Vi är jättenöjda med de träningspass som Eminent Hälsostudio erbjuder. Företaget jag arbetar på vill arbeta proaktivt med friskvård. Att ha gemensamma träningspass som förutom att hålla oss friska, även stärker gemenskapen mellan kollegorna, är jättebra.
Träningspassen som Eminent skräddarsytt för oss efter en första konsultation från deras sida, är varierande högintensiv intervallträning tillsammans med styrka och det passar oss väldigt bra. Genom att vi nyttjar gymmet på Convendum och att vi tränar i samband med lunch, nyttjar vi tiden effektivt. När vädret tillåter så kommer våra träningspassen även att kunna hållas utomhus.
Efter träningspassen känner vi oss nöjda, utmattade och kan både tänka och prestera bättre i vårt arbete.”
Bloggposter

Inga blogginlägg hittades

Pages
Kategorien

Arkiv för ämnet:

  • Inga kategorier
Monthly

Arkiv för månaden: