Eminent Hälsostudio på Convendum

Som hyresgäst på Convendum kan du boka kostnadsfria konsultationer tillsammans med personlig tränare från Eminent Hälsostudio, lyfta dina frågor och funderingar med oss när vi är på plats samt ta för dig och välja och vraka bland vårt utbud av tränings-tjänster

Personlig träning

Nu kan du investera i din hälsa tillsammans med oss genom personlig träning av högsta kvalité. På Eminent Hälsostudio är vi specialiserade inom personlig träning och har jobbat med detta som största delen i vår verksamhet i många år. Vi lägger alltid största vikt vid kompetens, kvalité och hög service för att våra kunder ska känna sig sedda, omhändertagna och personligt bemötta.

Boka konsultation med en av våra tränare för att vi ska få veta mer om dig – och du mer om oss. Det gör du antingen via bokningssidan eller via vårt kontaktformulär.

Våra priser hittar du här

PT-small group i kursformat

På Eminent Hälsostudio har vi alltid värnat om högsta kvalité mot våra kunder. Oavsett om man tränar själv eller i grupp så är det viktigt att alla känner närvaron av sin tränare och att någon har god uppsikt hela tiden. Därför har vi PT-small groups istället för stora klasser. En mindre grupp på 6-12 personer som tränas av en personlig tränare får mer uppmärksamhet och högre kvalité.

Nu tar vi PT-small group till er på Convendum. I kursform kommer vi att erbjuda olika typer av träning över fyra veckors och åtta veckors tid. Du köper en plats och tränar en gång i veckan. Signa upp dig tillsammans med dina kollegor eller kontorsgrannar och välj mellan alla tänkbara former av träning – Grundläggande fysisk träning, Fokus: Styrkelyft, Kroppsviktsträning eller Tabata-intervaller för att nämna några. Vi kommer med nya idéer löpande för att erbjuda er en bred variation och ett roligt utbud.

  • PT-small group: 6 till 12 personer per grupp
  • 4 tillfällen á 45 min – 995 kr per person
  • 8 tillfällen á 45 min – 1 600 kr per person

Träningsprogram

På Eminent Hälsostudio är vi som sagt specialiserade inom personlig träning, men att man ska träna själv i gymmet är något som vi alltid värderar högt. Det stärker självförtroendet samtidigt som de resultat man eftersträvar uppnås snabbare.

Vi erbjuder er därför snygga och personliga träningsprogram där alla övningar är inspelade på video. Det är viktigt för oss att du vet båda vad du ska göra i gymmet och hur du ska göra det. Du får ett inlog till en lättmanövrerad plattform, där du kan se alla dina program samt föra träningskalender om du vill.

Du kan köpa ett program och själv höra av dig när du vill uppdatera det, eller varför inte en prenumeration för att få ett uppdaterat program varje månad. I samband med varje nytt program, så får du sitta ner tillsammans med en personlig tränare för en genomgång. Vi tycker att det är väldigt viktigt att du känner dig trygg med alla övningar – det är då träningen blir av och som bäst.

  • Träningsprogram
  • Hälsoscreening, personligt träningsprogram & genomgång av program
    2000 kr
  • Uppföljning tillsammans med din personliga tränare samt uppdatering av träningsprogram.
    900 kr